(VIDEO) Maşina unui miner, care a stat 4 ani pe teritoriul unei mine de cărbune, ajunge la spălătorie şi detailing

19 August 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Unele maşini au parte de regimuri foarte specifice de exploatare, într-atât de deosebite, încât aproape că nu-ţi vine să crezi în ce stare pot ajunge. Iar Toyota despre care vorbim azi nu e pur şi simplu o oarecare maşină din flota unei companii, pe care managerii merg în continuu şi nimeni nu prea are timp să-i poarte de grijă. Nu, totul e mult mai dificil de atât. Toyota asta îi aparţine unui miner din Rusia şi a stat 4 ani aproape numai pe teritoriul minei de cărbune unde acesta munceşte.
Maşina a slujit multă vreme ca una de familie, dar, după o reparaţie capitală a motorului şi o altă maşină pentru cei din familie, Toyota a trecut la rol de cal de muncă. Anume aşa a ajuns ea să fie exploatată practic numai pe teritoriul minei, timp de tocmai 4 ani de zile.
Iar asta înseamnă expunere constantă la praful negru de cărbune, adăpostire de oameni în salopete murdare la bord, înaintare prin pietriş şi noroi, multeori şi acesta fiind de un negru adânc. Dacă ţi-ai imagina printre cele mai dure condiţii posibile pentru un automobil, e foarte probabil că cele de care a avut parte această Toyota, s-ar potrivit perfect.
Aşadar, atunci când un atelier de curăţare şi detailing şi-a dat acord să se apuce de ea, provocarea era imensă şi inedită. Dar s-a muncit temeinic, aşa cum s-ar fi muncit şi la o maşină frumoasă, retro, care ar fi fost păstrată cu grijă într-o parcare curată. Motor, habitaclu, parte inferioară, mici detalii care n-au fost curăţate de când maşina a fost nouă — peste tot au trecut mâinile celor din atelier. Şi e plăcut să vezi cum această Toyota a unui miner renaşte, la propriu, din cenuşă şi se transformă într-un automobil cu un aspect strălucitor!

Vezi toată transformarea în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
19,835
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!