(VIDEO) Momentul în care remorca unui camion din SUA, blocat pe calea ferată, e spulberată de un tren

18 August 2021, 15:29
Redacţia PiataAuto.md
Trecerile de cale ferată pot fi mult mai provocatoare pentru un camion mare, cu remorcă, decât pentru automobilele obişnuite, mai ales dacă presupun viraje strânse în apropierea lor şi diferenţe de nivel. Camioanele pot rămâne pur şi simplu blocate la una din aceste diferenţe de nivel, neavând aderenţă a se mişca mai departe, iar de aici până la un accident poate fi o diferenţă de doar câteva minute.
E exact şi situaţia surprinsă acum 2 zile, la 16 august, în orăşelul Columbus Grove din startul Ohio, SUA. Din câte se pare, camionul era deja blocat la trecerea de cale ferată, când semaforul s-a inclus pe culoare roşie, iar barierele au încercat a coborî. Dintr-o parte, pare că şoferul de camion nu face nimic pentru a se elibera din blocaj, dar cel mai probabil e doar o iluzie optică şi roţile, de fapt, învârt în încercarea de a elibera camionul. În ultimul moment camionul reuşeşte să se mişte un pic mai intainte, iar trenul loveşte doar remorca, pe care o spulberă. Desigur, şi cabina e scuturată bine, dar şoferul a scăpat nevătămat şi chiar a reuşit să-şi parcheze camionul după impactul suferit.
Vezi întregul momentul surprins în video-ul de mai jos. Dacă ne citesc şoferi profesionişti de camioane — crezi că şoferul acestui camion din SUA ar fi trebuit să facă vreo manevră mai rapidă şi mai bună pentru a se elibera din situaţia în care s-a pomenit?
0
2,641
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!