(VIDEO) Momentul în care un Ferrari Roma se blochează pe străzile prea înguste ale Italiei

10 August 2021, 11:21
Redacţia PiataAuto.md
Ferrari Roma e unul din cele mai rare şi exclusive modele din gama producătorului italian, fiind produs într-o serie foarte limitată începând cu anul 2019. Sub capota sa se află în motor V8 de 3.9 litri, care livrează 620 CP şi 760 Nm, cu care supercarul poate atinge prima sută în 3.4 secunde, iar viteza sa maximă e de 320 km/h. Totuşi, toţi aceşti parametri fabuloşi au fost absolut inutili când un asemenea Ferrari s-a aventurat să treacă pe o străduţă îngustă din Italia.
Având aproape 1.98 metri lăţime, supercarul Ferrari a ajuns în impas după ce s-a pomenit că nu mai încape pur şi simplu pe strada pe care o luase. Şoferul s-a încăpăţânat să înainteze încet şi atent, fiind chiar ajutat de pasagerul său şi abia de avea jumătate de centimetru spaţiu pe fiecare parte, dar părea că şi acest spaţiu va fi indisponibil în curând, iar Ferrari-ul va ajunge strâns umilitor între pereţii a două edificii italiene.
La un moment dat, în video-ul publicat acum câteva zile se vede şi o doamnă care aleargă spre Ferrari, făcându-le din mână şi spunându-le, cel mai probabil, că efortul lor de a trece înainte e în zadar, întrucât mai departe spaţiul e şi mai îngust.

Vezi întregul moment stânjenitor mai jos.
0
9,260
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!