Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Momentul în care un camion din Chişinău dă înapoi şi provoacă un accident pe care nu-l observă

20 August 2021 - 17:14
Redacţia PiataAuto.md
Cu toţii ştim că în cazul camioanelor există zone de vizibilitate redusă sau nulă, dar unele manevre, totuşi, sunt în afara a ceea ce ar fi firesc pentru un şofer profesionist de camion. O situaţie, surprinsă pe Calea Orheiului din Chişinău de camera de bord a unui vizitator şi expediată azi la redacţie, arată o asemenea problemă de vizibilitate redusă, care a sfârşit cu un accident, pe care şoferul de camion nici nu l-ar fi observat.
Mai multe maşini au oprit la semaforul de la intersecţia cu strada Ceucari, iar camionul a oprit departe după linia se stop. Tot după linie, în spate său, era staţionat şi un Daewoo Matiz. La un moment dat, şoferul de camion decide să dea în marşarier, doar că nu observă Matizul din spatele său, aşa că ajunge să-l lovească şi să-l împingă şi pe acesta în spate. Nici reacţia şoferului de Matiz n-a fost tocmai rapidă, acesta stând în continuare nemişcat, fără a ieşi din maşină, sau a încerca să dea şi el în marşarier pentru a minimiza impactul. Aşa că, după impact şi împingere a urmat o linişte, care l-a determinat pe şoferul de camion să demareze mai departe când s-a făcut verde.

Abia claxoane altor maşini şi atenţionarea ulterioară a şoferului de camion l-au făcut pe acesta să oprească. Asemenea cazuri, apropo, sunt foarte greu de demonstrat fără o cameră de bord, întrucât în lipsa martorilor cel din faţă ar putea spune că a fost el lovit din spate. Nu ştim care a fost finalitatea în acest accident, dar mizăm pe faptul că vinovatul şi-a recunoscut vina.

Vezi întreaga situaţie surprinsă în imaginile de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter