(VIDEO) Momentul în care un şofer de camion ce transportă încărcătură agabaritică acroşează alte două camioane pe contrasens

13 August 2021, 15:47
Redacţia PiataAuto.md
Se presupune că şoferii de transporturi agabaritice sunt printre cei mai experimentaţi şi profesionişti şoferi de camioane din lume, or, munca lor cere operarea cu obiecte uriaşe şi trecerea cu precizie milimetrică prin zone cu obstacole, iar pe lângă asta necesită şi o cunoaştere de fizică.
Totuşi, un caz situat exact la polul opus a fost surprins azi de un şofer român pe autostrada A68 din Spania, dintre Gallur şi Mallen. O porţiune a acestei autostrăzi se află în reparaţii, iar traficul e restricţionat pe benzi mai înguste decât cele normale.
În faţa sa, circula un camion cu transport agabaritic, dar şoferul acelui camion părea să nu aibă nici cea mai mică prudenţă faţă de încărcătura sa. Circula absolut obişnuit, ca şi cum ar avea un camion gol, fără a ţine cont de lăţimea extinsă a vehiculul pe care-l conduce, iar astfel braţul încărcăturii sale ajungea haotic pe contrasens. Vehiculele mai mici au scăpat nevătămate, însă la un moment dat neglijenţa a ajuns la momentul în care acel braţ a acroşat din plin două camioane de pe contrasens.

Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.
0
146,682
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!