(VIDEO) O Dacia Duster, surprinsă cum merge pe contrasens, ocoleşte traficul şi trece la roşu în Chişinău

12 August 2021, 09:46
Redacţia PiataAuto.md
Acum două săptămâni, mediul online din Moldova era frapat să vadă cum Hyundai Tucson ieşise pe contrasens pe bd. Ştefan cel Mare, ocolise traficul şi se poziţionase în faţa fluxului de trafic, după care, când s-a făcut verde, şi-a continuat drumul mai departe. Poliţia a fost atunci foarte operativă în a se autosesiza şi în seara aceleiaşi zile au constatat că la volan era o doamnă de 53 de ani, care a şi primi 1,000 lei amendă şi 3 puncte de penalizare. Situaţia din video de mai jos e foarte similară, ba chiar din punct de vedere al regulamentului de circulaţie rutiere e chiar mai gravă.
Totul s-a produs ieri, 11 august, pe strada Sciusev, la intersecţie cu strada Bucureşti din Chişinău, iar situaţia a fost surprinsă de camera de bord a unui vizitator, care ne-a expediat video-ul la redacţie. O coloană de automobile stătea staţionată la semafor, la culoarea roşie, când o Dacia Duster i-a ocolit pe toţi pe contrasens, ignorând linia continuă şi contrasensul propriu-zis. Momentul pare un pic mai puţin spectaculos decât cel de pe Ştefan cel Mare pentru că strada nu e atât de intens circulată şi, respectiv, Dacia n-a avut vehicule pe contrasens, care să dea faţă în faţă cu ea, cum s-a întâmplat în cazul cu Hyundai. Dar, încălcarea în sine e aceeaşi, ba chiar merge la şi mai grav de atât.
După ce ocoleşte toată coloana, Dacia Duster nu opreşte, ci continuă să înainteze, traversând intersecţia la culoarea roşie a semaforului, şi asta chiar dacă de pe strada Bucureşti intrau alte automobile, virând la stânga spre Sciusev. Deci vorbim de o încălcare dublă, care, cumulat e şi mai gravă. Situaţia n-a degenerat într-un accident printr-un noroc orb, or, de multe ori de pe Bucureşti automobilele virează deja cu o viteză de 30-40 km/h spre dreapta pe Sciusev, spre Ştefan cel Mare, iar cu Dacia pe contrasens, un accident putea fi iminent.

Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
2,852
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!