Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Toyota Corolla, fără frână de mână, scăpată fără control pe o stradă din Chişinău

6 August 2021 - 20:03
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit s-a produs ieri seară pe strada Alecu Russo din Chişinău, care putea sfârşit cu un accident frontal, dar din fericire a sfârşit doar cu mici daune materiale.
O Toyota Corolla, parcată pe marginea drumului, a rămas fără frână de mână şi probabil fără poziţia staţionară a cutiei de viteze. În acea zonă, drumul e în pantă foarte uşoară, de aia a durat un pic până maşina a pornit necontrolată la vale. Odată pornită, însă, a apucat-o pe o traiectorie haotică intersectând toate benzile de circulaţie şi ajungând pe contrasens.
Din fericire, un automobil care se afla direct în traiectoria ei a reuşit să evite maşina fără şofer în ultimul moment, iar cel care conducea alături şi care a filmat totul cu camera sa de bord a avut o reacţie similară, astfel încât nu s-a produs nici un accident. Toyota a ajuns într-un final pe bordura din partea opusă şi a sărit peste ea, oprindu-se în arbuşti. Totul a fost surprins în video-ul de mai jos, iar în imagini pare să fi surprinsă şi proprietara Toyotei, care aleargă după ea.

Sursa video: Facebook / grupul GBM Online / Grigore Caţ
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter