(VIDEO) Operaţiune ca în filme în Spania: câţiva români au oprit un camion condus de şofer beat

3 August 2021, 17:52
Denis Godorozea
Câţiva români au realizat o operaţiune parcă desprinsă din filmele de acţiune, reuşind să oprească eroic un camion condus de un şofer în stare de ebrietate alcoolică. Mai devreme bărbaţii au observat camionul provocând câteva accidente, dar şi strivind mortal un om.
Cazul a avut loc duminică pe autostrada N-2 din nordul Spaniei. Un şofer beat la volanul unui camion a strivit mortal un pieton şi a încercat să fugă de la locul faptei, accidentând în consecinţă mai multe automobile în care se aflau alţi şoferi şi pasageri ce ulterior au avut nevoie de îngrijiri medicale. Crimele au fost surprinse de mai mulţi participanţi la trafic, printre care şi câţiva români care au intervenit prompt pentru a opri camionul, dar şi au filmat cele întâmplate.
Cum putem vedea în secvenţele video de mai jos, un bărbat a reuşit să acţioneze frâna remorcii camionului şi astfel a forţat întreg autotrenul să oprească. Ulterior, un alt bărbat a dat buzna peste şofer în cabină şi i-a luat cheia pentru a preveni orice încercare de a porni mai departe la drum cu camionul avariat, după care bărbaţii au imobilizat şoferul până la venirea poliţiei.
Şoferul camionului a fost preluat ulterior de oamenii legii care au depistat o alcoolemie de 0.66 mg/l în probele prelevate. Cel mai probabil, pentru cele comise şoferul camionului îşi va petrece următorii ani după gratii.
0
16,431
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!