Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pedeapsă imediată din partea poliţiei din Polonia pentru un şofer care dădea lecţii în trafic

26 August 2021 - 09:14
Redacţia PiataAuto.md
Un caz produs în Polonia acum 3 zile arată un exemplu perfect despre cum ar trebui să decurgă lucrurile în raport cu cei care comit încălcări în trafic, apoi tot ei sunt cei care manifestă un comportament agresiv faţă de alţii, ba chiar şi tentative de a da lecţii.
Autorul filmării, în vârstă de19 ani, menţionează că data de la camera sa de bord nu e corectă, cazul producându-se la 23 august, în regiunea Nikiszowiec — Katowice. Un Audi A7 a intrat în sensul giratoriul fără a-i ceda trecerea, şoferul folosind în acel moment claxonul pentru a-l atenţiona. Şoferului de Audi nu i-a plăcut asta, aşa că imediat după intersecţie acesta a oprit, blocând traficul şi a ieşit din maşină strigând. De departe în oglindă s-a văzut o maşină de poliţie, aşa că şoferul de Audi a plecat imediat, iar acel echipaj de poliţie n-a mai atras atenţia la situaţie. Însă după încă o porţiune de drum, având încă Audi în faţa sa, autorul filmării a văzut o altă maşină de poliţie.
S-a oprit alături şi le-a cerut ajutorul poliţiştilor, menţionând că are imaginile video a ceea ce tocmai s-a întâmplat. Poliţiştii au reacţionat imediat şi au tras Audi pe dreapta într-o staţie peco, autorul i-a urmat. Când a înţeles pentru ce a fost opri, şoferul din Audi a încercat să-l atace din nou pe autor, dar de această dată a fost oprit de poliţist. Poliţia i-a aplicat o amendă usturătoare şoferului din Audi şi, din câte înţelegem de la autor, i-a suspendat şi permisul de conducere pentru comportament banditesc în trafic, un soi de articol similar cu cel ce prevede condusul agresiv la noi.

Vezi întregul moment în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter