(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru doi şoferi aroganţi în trafic, acoperiţi cu noroi dintr-un camion în Hong Kong

2 August 2021, 12:44
Denis Godorozea
Un şofer de camion din Hong Kong a potolit conflictul izbucnit între doi şoferi implicaţi în trafic pe un traseu din Hong Kong, după ce au blocat integral drumul pe care nu l-au putut împărţi. Acum cei doi vor petrece ore în şir service auto şi spălătorii pentru a repara consecinţele aroganţei de care au dat dovadă.
Incidentul a fost surprins de camera de bord a camionului. În clipul video de mai jos putem vedea doi şoferi ce nu au putut împărţi între ei drumul format din două benzi pe sens. Totul s-a întâmplat în doar câteva clipe, când şoferul maşinii de taxi a încercat să întreacă monovolumul de culoare neagră, care s-a arătat nemulţumit de manevra celuilalt participant la trafic şi a încercat să-i blocheze calea.
În acelaşi moment pe drum, cu viteză ceva mai mare, circula un camion încărcat, aparent, cu noroi. Şoferul camionului a încercat să evite impactul apăsând frâna, fără a avea vreo cale de ocolire. În consecinţă, şoferul a reuşit să oprească camionul, dar nu şi încărcătura, care s-a revărsat darnic peste cele două maşini, ba chiar a spart luneta monovolumului.
0
4,599
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!