Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru un şofer de Ferrari din partea poliţiei din Moldova

4 August 2021 - 16:00
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit, cu implicarea unui Ferrari FF, a fost surprins azi pe şoseaua Balcani din Chişinău, şi ne-a fost expediat la redacţie de către un vizitator. Bine, orice Ferrari e o raritate pe străzile din Moldova, dar atunci când un echipaj de poliţie se ia din urma sa, situaţia devine şi mai condimentată.
În situaţia produsă azi la amiază, şoferul unui Ferrari FF, cu numere de înmatriculare de Italia a folosit banda dreapta, destinată exclusiv deplasării la dreapta, pentru a ocoli coloana de trafic şi a se deplasa înainte. Mai mult ca atât, în momentul când şoferul de Ferrari se afla pe banda dreapta, maşina de poliţie era deja în spatele său, prin urmare cel cu Ferrari a comis încălcarea chiar în faţa echipajului de poliţie, cu bună ştiinţă, mizând probabil pe faptul că poliţiştii din Moldova nu vor îndrăzni să oprească un ditamai Ferrari. Însă timpurile s-au schimbat, se pare, aşa că poliţia a aprins girofarul Skodei sale şi a oprit Ferrari-ul imediat după intersecţie, pentru a-i livra pedeapsa imediată sub forma unei amenzi.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Nu s-a trecut şi fără un BMW şmecher, care să intre tupeist în coloana de trafic chiar înainte de semafor, dar totuşi principalii protagonişti din video-ul de mai jos sunt şoferul de Ferrari şi echipajul de poliţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter