(VIDEO) Pedeapsă nocturnă imediată pentru un şofer din România, după ce a depăşit neregulamentar o maşină camuflată a poliţiei

3 August 2021, 08:36
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile camuflate de poliţie şi-au dovedit în repetate rânduri eficienţa în multe ţări, mai ales în surprinderea în flagrant a unor şoferi care încalcă grosolan regulile de circulaţie. Există şi în România asemenea maşini de poliţie, încă puţine la număr, dar eficiente. Un caz filmat sâmbătă seara de un echipaj de poliţie dintr-o maşină camuflată din judeţul Mehedinţi ilustrează momentul unei asemenea încălcări, care s-a lăsat cu o pedeapsă imediată.
Un şofer a ieşit la o depăşire neregulamentară a maşinii de poliţie, pe linia neîntreruptă, continuându-şi apoi drumul călcând în continuare linia şi mergând pe mijlocul drumului. Doar că, după doar câteva secunde poliţiştii au inclus girofarul discret şi l-au tras pe dreapta pe protagonist. Rezultatul: o amendă usturătoare şi retragerea permisului de conducere! Da, în România pentru depăşire pe linia continuă te alegi cu permisul retras!

Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
14,055
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!