(VIDEO) Pompierii moldoveni au traversat România şi Bulgaria în drumul spre Grecia, fiind salutaţi cu ovaţii de trecători

10 August 2021, 10:16
Ilie Toma
Ieri dimineaţă vă informam că 25 de pompieri, la bordul a 4 vehicule de intervenţie, au pornit spre Grecia pentru a sări în ajutor în lupta cu incendiile masive din această ţară. Vă spuneam că pompierii noştri au de parcurs peste 1,600 km, urmând a merge neîntrerupt, făcând ture la volan, pentru ca azi deja să ajungă în Grecia şi să înceapă direct munca pe teren.
Dmitriy Polscin, unul din pompierii aflaţi în această misiune, a publicat câteva secvenţe video şi impresii. În primul rând, pe teritoriul României coloana de pompieri din Republica Moldova a fost însoţită de un echipaj al colegilor din România. În al doilea rând, pompierii noştri au fost surprinşi să vadă că sunt în permanenţă salutaţi de alţi şoferi şi de trecători, în semn de respect pentru misiunea lor. A fost o atitudine care i-a emoţionat şi marcat, dar şi i-a încurajat pentru misiunea dificilă pe care o au în cale.
În acest ritm continuu, coloana a traversat ieri România, la orele serii deja intra în Bulgaria, iar pe parcursul nopţii a traversat şi Bulgaria. Cu 5 ore în urmă coloana se apropia de hotarul cu Grecia, deci la ora publicării acestui articol probabil deja sunt pe teritoriul Greciei, deplasându-se spre Atena.

Aşa cum spuneam ieri, le urăm să poată lupta eficient cu calamităţile din Grecia şi să revină integri, cu toţii, acasă. Vezi mai jos secvenţele video publicat de pompierul moldovean Dmitriy Polscin.
0
1,720
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!