Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Problemele frecvente şi particularităţile lui Mercedes-Benz E-Class W211, din experienţa mecanicilor

1 August 2021 - 11:44
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-Benz E-Class din generaţia W211 e unul din cele mai îndrăgite modele în Moldova de vreo două decenii încoace, cam de când maşina încă se producea. Cu un design impozant, cu un confort legendar, maşina asta atrăgea priviri de admiraţie la exterior şi năştea exclamaţii de plăcere în călătorii la interior. Dar, ca la orice model, existau nişte particularităţi de exploatare şi probleme frecvente la unele versiuni, pe care e bine să le ştii mai ales dacă ai avut, ai sau planifici să cumperi un asemenea Mercedes la mâna a doua.
Cea mai cunoscută problemă la aceste modele prin părţile noastre e legat de erorile blocului SBC al sistemului de frânare la W211. Dar, pe lângă asta, au mai existat o mulţime de alte particularităţi sau probleme întâlnite doar la anumite motorizări, care au fost acum expuse de mecanici, în video-ul de mai jos. E vorba de autorii unui canal de YouTube, gestionat de o companie mare, specializată în reparaţii de motoare, cutii de viteze şi alte componente la maşini la mâna a doua.
Aceştia au expus foarte detaliat problemele şi particularităţile lui E-Class W211, dar totodată şi a lui Mercedes-Benz CLS de primă generaţia din seria C219. Explicaţia e simplă — cele două modele împart aceeaşi platformă tehnică şi o parte din motoare.

Aşadar, vezi toate problemele frecvente şi particularităţile acestor modele, expuse mai jos din experienţa mecanicilor. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate, dacă ai nevoie. Iar dacă ai şi o experienţă proprie de exploatare a lui W211 sau C219, spune-ne în comentarii ce probleme ai întâmpinat cu el!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter