(VIDEO) Şofer din România, surprins cum rupe bariera de la o trecere de cale ferată cu Lexusul său

7 August 2021, 16:30
Redacţia PiataAuto.md
Trecerile de cale ferată cele mai sigure pentru trafic sunt considerate cele care dispun de semafoare şi bariere, care opresc clar traficul până la trecerea trenului. Un şofer de Lexus din România, însă, a neglijat până şi barierele coborâte de la o trecere din comuna Brăneşti din judeţul Ilfov. Acesta a venit cu viteză la trecerea de cale ferată, a neglijat semaforul şi nici n-a dat semne că ar vrea să frâneze, alegând să lovească din plin bariera din faţa sa şi să traverseze în viteză calea ferată. Aproape ca-n filme, doar că riscul din viaţă a fost mult mai mare, or, această barieră fusese coborâtă pentru trecerea unui din cele mai rapide trenuri din România, spre Constanţa, viteza căruia poate atinge până la 160 km/h.
Doar purul noroc a făcut ca Lexusul să nu se întâlnească pe calea ferată cu trenul. Altfel, am fi vorbit cu siguranţă de un accident tragic.

La doar două ore de la ora ruperii barierei, însă, Lexus a provocat, totuşi, un alt accident rutier, pe DN3. Lexusul a ajuns pe contrasens, s-a lovit de parapeţii de acolo, după care s-a răsturnat pe acostament. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul din Lexus, avea o alcoolemie de 1.03 mg/l alcool în aerul expirat. În urma accidentului, a avut de suferit pasagerul din Lexus, care a fost preluat de ambulanţă.
0
2,347
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!