(VIDEO) Un BMW M3 Competition standard învinge două modele, japonez şi american, cu 200 CP mai puternice

7 August 2021, 14:21
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se spune că, pe lângă abilitatea de a scoate multă putere dintr-un motor, adevărata măiestrie e de a o putea pune cât mai eficient pe asfalt. Britanicii au făcut de curând o competiţie triplă care a confirmat importanţa acestei afirmaţii.
La linia de start s-au aliniat un BMW M3 Competition standard, cu 510 CP la activ, un Nissan GT-R clasic din generaţia R34, dar cu tuning şi 750 CP, precum şi un Ford Mustang, tot cu tuning şi cu o putere de 735 CP. Deci, germanul era standard, iar japonezul şi americanul aveau un avantaj de peste 200 CP faţă de primul.
În prima încercare, BMW a cam întârziat la start, cu launch control-ul, şi sportiva japoneză a învins. În a doua şi a treia încercare, însă, starturile BMW au fost mai precise, aşa că sedanul german venit nemodificat din uzină şi-a învins de fiecare dată concurenţii mai puternici, cu tuning. A mai urmat o tură, care a confirmat încă o dată rezultatul. De fiecare dată, însă, competiţia a fost una acerbă, după cum poţi vedea în video-ul de mai jos.
0
1,781
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!