(VIDEO) Un BMW s-a luat la întrecere cu ambulanţa în Chişinău, pe contrasens

30 August 2021, 17:42
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie surprinsă cu puţin timp în urmă de echipajul unei ambulanţe din Chişinău l-a revoltat la culme pe şoferul acestuia, Serghei B, care ne-a expediat video-ul de pe camera de bord la redacţie, în speranţa că poliţia se va autosesiza şi va întreprinde acţiunile corecte.
Şoferul de ambulanţă mergea pe strada Vasile Lupu din Chişinău astăzi după amiază, în misiune de intervenţie pentru un pacient. Avea girofarul inclus şi imediat după intersecţia cu strada Coca aştepta oportunitatea de a ieşi pe contrasens pentru a ocoli traficul din faţa sa şi a face uz de spaţiul liber. Doar că din spatele său avea un BMW Seria 5 care-l presa, paradoxal, să meargă mai repede. În video-ul de mai jos se vede momentul când ambulanţa încearcă să o ia stânga spre contrasens, apoi şoferul dă brusc înapoi spre dreapta, din cauză că pe contrasens ieşise deja BMW-ul!
Ceea ce urmează mai departe e neregulamentar, absurd şi periculos. Şoferul din BMW depăşeşte ambulanţa pe contrasens, şi continuă să gonească pe această stradă tot pe contrasens mai mulţi zeci de metri, demonstrând ambulanţei că poate mai repede, din câte se pare, până când intră brusc în fluxul de trafic, schimbând la limită benzile şi încercând să se strecoare prin trafic până la intersecţia cu strada Kogălniceanu.

Sincer, nu găsim nici o motivaţie logică şi nici măcar cea mai fantastică scuză pentru un asemenea comportament în trafic, mai ales în raport cu o ambulanţă! Vedeţi întregul moment mai jos, surprins de camera de bord a ambulanţei.
0
4,849
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!