(VIDEO) Un american şi-a importat un UAZ Buhanka din Rusia în SUA şi şi-a filmat primele impresii

20 August 2021, 19:03
Redacţia PiataAuto.md
UAZ Buhanka, la vârsta pe care o are în producţie şi la capacităţile sale legendare, a ajuns să fie deopotrivă şi subiect de glume pentru unii, şi obiect de venerare pentru alţii. Or, nu prea mai găseşti în lumea noastră un model atât de excentric, care să se mai afle în producţie încă.
Un american a decis să facă un efort extraordinar şi să-şi cumpere un asemenea UAZ. A căutat unul în Rusia, l-a cumpărat de la distanţă de acolo, apoi a urmat o procedură lungă de scoatere de la evidenţă, încărcare într-un container, după care transport în SUA, oficializare import şi livrare, toate însumând cam jumătate de an. Iar după atâta efort, recent Buhanka a ajuns, în sfârşit, acasă la americanul entuziasmat de ea, iar acesta şi-a filmat şi primele impresii, publicându-le pe canalul său de YouTube.
Acesta a avut parte de câteva surprize în procesul de primă cunoaştere a Buhankăi, în ipostaze care arată nostim pentru noi, cei care am mai auzit de UAZ Buhanka şi excentricităţile ei. Te lăsăm să le vezi în video-ul de mai jos.
0
15,917
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!