(VIDEO) Un autobuz de pe ruta Moscova-Chişinău s-a răsturnat astă-noapte în Kiev, pe o stradă dreaptă

25 August 2021, 15:52
Redacţia PiataAuto.md
Un accident inexplicabil s-a produs astă-noapte în capitala Ucrainei, Kiev, cu un autobuz plin cu pasageri de pe ruta Moscova-Chişinău. Autobuzul s-a răsturnat pe o stradă dreaptă din Kiev, în urma accidentului fiind răniţi mai mulţi pasageri, care au fost preluaţi de medici.
În autobuz se aflau 50 de persoane, 48 de pasageri şi 2 şoferi. Accidentul s-a produs azi, 25 august, la ora 2 noaptea, autobuzul circulând pe o stradă absolut dreaptă din Kiev. Conform versiunii preliminare, autobuzul ar fi intenţionat să intre pe teritoriul unei staţii peco, iar roţile stânga ar fi acroşat în viteză o bordură în zona de separare a intrării de drumul principal, fapt care ar fi proiectat autobuzul pe o traiectorie de răsturnare. Locul în care a ajuns autobuzul răsturnat era la mică distanţă de zona de alimentare cu carburanţi a staţiei peco şi la doar câţiva metri de o cisternă de gaz petrolier lichefiat.
În urma accidentului, 8 persoane au fost transportate la spital, inclusiv copii. La bordul autocarului se aflau cetăţeni moldoveni, ruşi şi ucraineni. Reprezentanţii ambasadei Moldovei la Kiev au mers la faţa locului pentru a acorda asistenţă, iar ulterior Ministerul de Externe a anunţat că un alt autocar este deja în drum spre Kiev, pentru a prelua pasagerii şi a-i aduce la Chişinău.
0
1,959
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!