(VIDEO) Un electromobil VW ID.3 a luat foc în Olanda, imediat după încărcare

24 August 2021, 14:42
Redacţia PiataAuto.md
Un caz revoltător s-a produs acum o săptămână în orăşelul olandez Gronigen şi a implicat un automobil electric, care a luat foc în mod spontan, punând în pericol viaţa celor de la bord.
Proprietara maşinii venise împreună cu copilul său micuţ la locul unde aceasta era parcată şi se afla în proces de încărcare. Pusese întâi copilul în maşină, fixându-i centurile, după care a decuplat priza electrică de la automobil, vrând să plece. La doar câteva secunde după decuplare, însă, maşina a început a scoate un fum intens. Femeia şi-a scos rapid copilul din maşină, în timp ce aceasta deja luase foc.

Pompierii au fost chemaţi, însă electromobilul a ars atât de repede, încât nu a mai putut fi salvat. Mai mult ca atât, flăcările de la el au afectat şi un alt Nissan Leaf electric, parcat în spatele său.
Deoarece cazul a implicat şi punerea în pericol a unui copil de la bord, iar proprietara s-a arătat revoltată de acest risc la care a fost supus copilul ei, opinia publică din Olanda a rezonat foarte puternic al acest caz, iar în scurt timp a venit şi o reacţie din partea Volkswagen, care a promis că va merge să investigheze ruinele automobilului pentru a constata cauza acestui incident.
0
2,535
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!