(VIDEO) Un şofer şi-a accidentat camionul în România, încercând să evite o bătrână de 90 de ani din calea sa, dar a fost acuzat că i-a distrus gardul

26 August 2021, 11:46
Redacţia PiataAuto.md
Un accident la limita absurdului, luând în considerare şi istoria ce a urmat, s-a produs acum două zile în comuna Movileni, de lângă oraşul Galaţi din România.
Imaginile de pe o cameră de supraveghere au surprins momentul când un camion care circula previzibil, în linie dreapta, virează brusc stâng şi dă cu camionul în gardul unei gospodării de pe contrasens, mai avariindu-şi capul tractor şi cu propria remorcă. La prima vedere, pare o manevră inexplicabilă a şoferului, însă, la o analiză mai detaliată se poate vedea că şoferul a executat această manevră într-o reacţie excelentă de evitare a unui pieton, care apăruse brusc în faţa sa, într-o zonă în care nu exista vreo trecere de pietoni. Pietonul s-a dovedit a fi o bătrână de 90 de ani, iar reflexul excelent al şoferului de camion i-a salvat viaţa acesteia.
Totuşi, printr-un paradox inexplicabil, aceasta îl acuză pe şoferul de camion că i-a distrus gardul, or, gospodăria de peste drum, în care a ajuns camionul, îi aparţinea ei. Femeia a dat interviuri pentru televiziunile locale, arătându-se indignată că manevra şoferului i-a distrus ei gardul. Nici măcar când a fost întrebată dacă realizează că această manevră i-a salvat tot ei viaţa, de fapt, nu a devenit mai puţin revoltată faţă de acţiunile şoferului.

Dar, dincolo de această reacţie de neînţeles a pietonului, şoferul de camion a făcut ceea ce trebuia să facă un şofer profesionist. A salvat o viaţă de om, chiar dacă acel om nu conştientizează asta. Va rămâne el, însă, cu conştiinţa curată şi va putea munci în continuare ştiind că a procedat corect într-un moment de cumpănă din experienţa sa.

Vezi mai jos video-ul surprins de camerele de supraveghere, apoi un al doilea video, cu remarcile femeii despre situaţia produsă.
0
7,757
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!