Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Zeci de mii de automobile, puse la uscat într-o parcare imensă din China, după ce au fost inundate

7 August 2021 - 08:18
Redacţia PiataAuto.md
După recentele inundaţii din China, unde au avut de suferit oameni, edificii şi, bineînţeles, şi zeci de mii de automobile, care au fost inundate, chinezii s-au gândit la soluţii ingenioase care să le permită să nu arunce pur şi simplu la reciclare aceste maşini, care au fost cândva bune sau chiar noi, dar au avut ghinionul de a nimeri victimele calamităţilor naturale.
Reporterii publicaţiei South China Morning au dat peste o parcare uriaşă, în care au văzut mii de automobile, care au avut de suferit în urma inundaţiilor recente şi care au fost acum puse la uscat, cu uşile deschise. Printre ele se numără mărci chineze, mărci japoneze, dar şi mărci premium occidentale, precum Mercedes-Benz sau Volvo.
Reporterii chinezi au ridicat în aer şi drone pentru a estima numărul automobilelor şi au ajuns la concluzia că numărul acestora ar trece de cifra de 100 de mii, iar noi şi noi transportatoare aduc alte automobile la uscat. Acestea sunt iniţial puse aşa, murdare, cu uşile deschise, pentru a li se usca interiorul, după care vor fi cel mai probabil spălate. Reporterii chinezi spun că ulterior aceste maşini vor fi vândute la licitaţii, iar numărul lor ar putea trece de jumătate de milion de automobile. Marea întrebare este, ca de obicei, unde voi ajunge aceste automobile?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter