A vrut să se facă vlogger italian la 70 de ani, dar şi-a accidentat bijuteria de Ferrari Testarossa în timp ce se filma

10 Septembrie 2021, 17:01
Redacţia PiataAuto.md
Un italian de 70 de ani a vrut de curând să se apuce de vlogging, iar primul video a vrut să-l filmeze cu una din bijuteriile sale proprii, un Ferrari Testarossa minunat, din 1991. A angajat o echipă de filmare şi a mers în zona centrală a orăşelului Montemurlo din regiunea Toscana, în centrul Italiei. Dar ceva n-a mers bine în planurile vloggerului septuagenar.
A ajuns în scuarul central al orăşelului, Piazza del Constituzione, şi i-a pus pe cameramani să-l filmeze în timp ce el urma să facă vreo două figuri cu Ferrari-ul său. După două ture fără incidente, în care bătrânul şi-a tot turat motorul supercarului său clasic, la următoarea tură acesta a pierdut controlul maşinii şi a lovit cu ea un copac de măslin dintr-o zonă adiacentă pieţei. Ferrari-ul a avut puternic de suferit, alegându-se cu partea frontală puternic buşită şi rămânând suspendat pe copac.
Din secţia de poliţie, situată chiar alături, au ieşit poliţiştii, care au şi chemat ambulanţa. Şoferul nu părea rănit, dar, dată fiind vârsta sa, medicii au insistat să-l ducă la spital pentru verificări. Acum acesta se va alege cu nişte amenzi pentru isprava sa şi cu un Ferrari în valoare de peste 130,000 euro, care are nevoie de reparaţii costisitoare. Nu se ştie sigur dacă băiatul cu camera video, care fusese angajat de bătrânul vlogger, a reuşit să filmeze momentul impactului, or, încă nu a fost publicat nici un video în mediul online. Dacă a reuşit, însă, s-ar putea ca vlogger-ul italian de 70 de ani, să aibă cel mai viral video pentru a-şi începe cariera sa de youtuber.
0
1,416
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!