Accident cu un camion la coborârea de pe un feribot în Franţa, după ce şoferul ar fi făcut infarct miocardic

27 Septembrie 2021, 15:14
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, care a necesitat intervenţia multiplelor forţe de salvatori, s-a produs ieri seară în portul Dunkirk din Franţa, în momentul în care vehiculele ieşeau de pe feribotul care face legătura cu Marea Britanie.
Un camion a deviat brusc de pe traiectoria normală şi s-a îndreptat spre balustrada punţii de legătură cu feribotul, lovind-o cu putere. Cabina camionului a ajuns suspendată, la un pas de la căderea în mare, la fel ca şi o parte a remorcii, care a rămas suspendată deasupra platformei, fiind singura care ţinea echilibrul capului tractor, ca acesta să nu cadă în mare.
Salvatorii au acţionat imediat, întrucât au observat că şoferul de camion se afla în interior, dar era inconştient. Aceştia au reuşit să ajungă la el cu o macara, însă au constatat decesul acestuia. Ulterior, medicii au presupus că acesta ar fi făcut un infarct miocardic la volan, în momentul când cobora de pe feribot, dar cauzele medicale exacte urmează a fi stabilite de anchetă. Cert e că şoferul nu a mai putut fi salvat, iar camionul suspendat a necesitat multe ore de muncă a serviciilor speciale, pentru a fi repus pe platformă. Mai mult de 50 de pompieri şi salvatori au participat la operaţiunea de recuperare.
0
67,863
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!