Accident deosebit de grav astă-noapte în Ştefan-Vodă, între un BMW X5, o Dacia Duster a poliţiei de frontieră şi o Toyota

8 Septembrie 2021, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă-noapte, în jurul orei 23:15, în sud-estul Moldovei, pe traseul dintre satele Antoneşti şi Olăneşti din raionul Ştefan-Vodă.
Conform versiunii preliminare, BMW X5 ar fi fost condus de şoferiţă în vârstă de 46 de ani şi a lovit din spate o Dacia Duster a Poliţiei de Frontieră, condusă de un şofer de 33 ani, cu un pasager de 46 de ani alături. Ambii ocupanţi din Duster erau colegi de serviciu la Poliţia de Frontieră. În urma loviturii puternice, Dusterul a fost proiectat pe contrasens, unde a avut o lovitură frontală cu o Toyota Corolla, condusă de un şofer din Tiraspol, care mai avea la bord trei pasageri, cetăţeni ai Federaţiei Ruse. Toyota s-a răsturnat în urma impactului, Dusterul a ajuns într-un copac, iar BMW-ul a ajuns într-un şanţ.
În cadrul cercetărilor, însă, s-a aflat că în BMW se mai afla un poliţist de frontieră, care ar fi dispărut imediat după accident, iar mama sa ar fi pretins că se afla ea la volan. Există bănuiala rezonabilă că, de fapt, poliţistul de frontieră se afla la volanul BMW-ului, probabil într-o stare inadecvată pentru condus, şi s-ar fi eschivat. Acesta a refuzat orice cooperare cu organele de anchetă. Acum acesta e căutat pentru a fi cercetat.
Din păcate, şoferul din Toyota a decedat în timp ce era transportat la spital de ambulanţă. Pasagerii din Toyota au fost şi ei răniţi şi au fost duşi la spital. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi pasagerul din Dacia Duster. Şoferul din Dacia şi ocupanţii din BMW au scăpat nevătămaţi.
Sursa foto: Poliţia de Frontieră, IP Ştefan-Vodă, deschide.md
0
2,734
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!