Accident deosebit de grav la Drochia: o maşină, aparent sudată din bucăţi, s-a rupt în două în urma impactului

11 Septembrie 2021, 18:04
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi în raionul Drochia, lângă satul Sofia, cu implicarea a 4 automobile, inclusiv un camion.
Se pare că unul dintre ele, automobilul albastru ce pare a fi un Nissan Primera, a ieşit la o depăşire neregulamentară, iar când a dat faţă în faţă cu traficul de pe contrasens şi-a pierdut controlul traiectoriei, a derapat, şi a fost lovit din stânga de unul din vehiculele de pe contrasens, după care acesta a fost lovit şi de cel care mergea în acelaşi sens cu vehiculul albastru. Maşina albastră s-a dezintegrat în două în urma impactului, partea din spate a ei ajungând în faţa unui camion, care a lovit-o şi a târât-o câţiva zeci de metri.
Nissan-ul s-a rupt pur şi simplu în două, cedând chiar şi în zone în care deformările nu au ajuns, semn care indică, cu foarte mare probabilitate, că era una din acele maşini sudate din bucăţi, care erau aduse cândva din Lituania şi Bulgaria. După cum maşina s-a dezlipit pur şi simplu, putem concluziona aproape sigur că asta se datorează unei asemenea reparaţii necalitative de cârpire de cândva.
Aparent, conform martorilor, în vehiculul albastru era doar şoferul, care a rămas fixat pe una din bucăţile maşinii şi a scăpat cu viaţă. Şi oamenii din celelalte maşini ar fi răniţi, dar în viaţă. Am încercat să aflăm mai multe date exacte despre starea oamenilor şi despre accidentul propriu-zis, dar responsabilii de presă de la inspectoratul Drochia nu răspund pentru a furniza informaţii oficiale. Vom reveni cu detalii relevante când vom avea noi informaţii.
1
44,686
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!