Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aceasta e o Dacia Duster, modificată în Germania, iar preţul modificărilor e unul neaşteptat de accesibil

29 Septembrie 2021 - 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Atelierul german Prior Design a dezvăluit un kit de design pentru actuala Dacia Duster, care o transformă într-un SUV impozant, cu aspect sportiv. Iar kit-ul costă, aparent, neaşteptat de puţin în raport cu alte produse similare, fiind disponibil pentru orice Duster, inclusiv cu parcurs. Preţul său în Germania porneşte de la 2,999 euro, însă sunt necesare şi precizări.
Astfel, în preţul ăsta e inclus doar kit-ul de design, de jur împrejurul caroseriei, pe faţă, spate şi lateral, însă nu şi spoiler-ul, care se vinde pentru încă 299 euro. Toate astea nu includ costul jantelor, care e întotdeauna calculat aparte la toate atelierele şi care poate însemna încă o sumă similară. Iar dacă mai vrei să te joci cu garda la sol, va mai fi nevoie de o investiţie suplimentară, însă efectul unei maşini coborâte poate fi atins şi cu suspensia standard, datorită impactului vizual pe care-l oferă kitul şi jantele mai mari.
După ce Duster primeşte toate aceste modificări, va fi un lup în aspect, dar nu şi în performanţe, care vor rămâne absolut standard. Dacă optezi pentru motorul de 1.33 litri turbo din uzină, atunci vei avea un dinamism decent, însă un asemenea kit ar putea fi la fel de bine instalat pe orice altă motorizare mai puţin dinamică.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter