Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Chevrolet va construi cele mai scumpe SUV-uri Suburban din istoria sa, a câte 3.6 milioane dolari bucata, pentru autorităţi

16 Septembrie 2021 - 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că nu doar prin părţile noastre unele contracte cu statul îţi pot ridica părul măciucă la văzul cifrelor sau ale altor detalii de licitaţii. În SUA, General Motors tocmai a confirmat că a semnat un contract cu Serviciul de Securitate Diplomatică (DSS), pentru a produce 10 exemplare de Chevrolet Suburban, la câte 3.6 milioane de dolari bucata!
Ce poate include un Chevrolet Suburban, astfel încât să ajungă a costa mai mult decât orice limuzină blindată, decât orice hypercar, chiar? Ei bine, poate conţine secrete, iar secretele sunt scumpe şi nu e voie de divulgat prea multe detalii. Cei de la Chevrolet spun doar că vehiculele guvernamentale vor fi construite pe cadru dur modificat, vor avea piese de caroserie lucrate manual pentru a servi scopului final foarte special şi vor avea cu totul alte caracteristici tehnice decât cele civile. Mai mult ca atât, GM spune că s-a străduit la maxim să folosească şi piese din cele de serie, că altfel preţul ar fi fost şi mai mare de 3.6 milioane.
Sună bizar, dar avem dezavantajul de a nu cunoaşte ce anume vor ascunde cele 10 vehicule guvernamentale, produse în serie mică, aşa că suntem nevoiţi să lăsăm şi o prezumţie că poate, într-adevăr, caracteristicile solicitate de diviziunea DSS a departamentului de apărare au fost atât de speciale, încât preţul usturător este justificat.

Mai mult ca atât, cele 10 exemplare nu vor fi singurele livrate de Chevrolet celor de la DSS. E doar o partidă iniţială, de probă, cum ar veni. Dacă aceste maşini vor fi pe placul autorităţilor, în luna mai 2023 ar mai putea fi semnat un contract adiţional, pentru încă 200 de exemplare similare, care urmează a fi livrate pe parcursul următorilor 9 ani!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter