Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Familie cu zece copii şi soacra în maşină, blocată de poliţia din Germania pentru modul în care călătoreau

11 Septembrie 2021 - 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Cum călătoreşti cu maşina când ai zece copii? Evident, nu ţi-e suficient nici măcar o maşină cu 7 locuri, aşa că ai nevoie de un microbuz deja. Dar şi aici copiii mici trebuie transportaţi pe scaune speciale, deci regulile generale oricum se aplică. O familie mare, ce călătorea prin Germania, a avut de curând de învăţat lecţia amară a faptului că nu se poate altfel.
Poză simbol

Poliţiştii i-au observat pe aceştia pe autostradă. Nu menţionează de unde sunt, dar menţionează că nu sunt germani. Călătoreau la bordul unui microbuz, pe autostrada A3, când poliţia a observat un mod suspect în care pasagerii săi erau amplasaţi în maşină, aşa că i-au oprit pentru verificări. Aici au constatat că la bord se aflau soţul, soţia, zece copii minori şi soacra. În faţă, erau doar două scaune, dar între ele a fost pusă o placă, şi un adolescent de 15 ani stătea pe ea. Pe rândul doi de scaune, pe 3 locuri stăteau soţia şi mama ei, cu 4 copii în jurul lor şi în braţe. Un copil de 4 luni era pus în scaun de copil, şi stătea la picioarele lor, fără ca scaunul să fie asigurat cu vreo centură. Pe ultimul rând de scaune, pe două locuri mai stăteau alţi 4 copii, doi dintre care dormeau alungiţi peste alţi doi care stăteau aşezaţi. În total, 13 oameni se aflau în microbuz, cu mult peste numărul de locuri.
Familia a încercat să spună că li s-a stricat un alt vehicul pe care-l au şi sunt nevoiţi să călătorească aşa, dar nu i-au înduplecat pe poliţişti. Aceştia le-au aplicat o amendă uriaşă şi le-au blocat maşina, spunându-le că le pot permite călătoria mai departe doar dacă aduc alt vehicul, astfel încât toţi pasagerii să dispună de suficiente locuri, iar copiii să fie transportaţi corespunzător.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter