Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Imaginea zilei în Chişinău: un Porsche Cayenne, parcat încât să încapă exact între containerele de gunoi

3 Septembrie 2021 - 12:49
Redacţia PiataAuto.md
Imaginea asta merită cu siguranţă titlul de cea mai neinspirată parcare, îmbibată cel puţin cu o lipsă totală de respect pentru propriul automobil, ca să nu mai vorbim despre respectarea regulilor de circulaţie.
Un Porsche Cayenne a fost surprins astăzi în curtea unui bloc de pe strada Puşkin din Chişinău, parcat încât să încapă exact între containerele de gunoi menajer, în spaţiul special destinat acestora. Probabil şoferul de Porsche s-a gândit că gunoiul a fost deja evacuat de dimineaţă, sau nu putem intui vreun alt gând pe care să-l fi avut, dar e cert că a avut o idee total neinspirată.

Din fericire, cineva dintre locatarii blocurilor din preajmă a avut răbdarea şi atitudinea civilizată de a chema poliţia la faţa locului, pentru ca aceasta din urmă să dirijeze evacuarea automobilului către parcarea specială. Adeseori, în cazuri când şoferii îşi lasă maşinile pur şi simplu în faţa vreunui container de gunoi, aceştia se trezesc cu toate pungile de gunoi puse pe capota sau acoperişul maşinii lor. De această dată poliţia a venit mai devreme decât să se întâmple una ca asta.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter