Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Încă 40 de locuri de parcare vor fi amenajate în Chişinău, în apropierea unui parc, tot gratuite

25 Septembrie 2021 - 09:06
Redacţia PiataAuto.md
După ce ieri primarul de Chişinău anunţa că a inaugurat deja parcarea din centrul Chişinăului, de pe strada Ismail, care dispune de 80 de locuri de parcare gratuite, aseară acesta a mai anunţat că alte 40 de locuri de parcare vor fi amenajate în sectorul Buiucani al capitalei, în zona parcului Alunelul.
Parcul Alunelul a fost aproape întotdeauna unul din cele mai neglijate din Chişinău, dar de câteva luni, acesta a trecut printr-un proces amplu de reamenajare, iar acum arată decent şi civilizat, fiind şi un punct de atracţie pentru cei de pe străzile apropiate sau chiar pentru anumite evenimente, precum târgurile agricole. Acum lângă el vor fi amenajate cele 40 de locuri de parcare, cea mai mare parte din ele fiind în zona secţiunii speciale destinate intrării transportului public la staţia de lângă parc. Toate cele 40 de locuri vor fi gratuite, la fel ca şi în cazul parcării de ieri.
Primarul mai menţionează că va fi amenajat şi un rond în preajmă, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că aici ar putea apărea şi o intersecţie cu un mic sens giratoriu. Însă nevoia unui astfel de sens giratoriu ar fi mult mai mare la intersecţia cu strada 27 martie 1918, situată mai încolo spre ieşirea din oraş.
De asemenea, în cadrul aceluiaşi proiect s-a reamenajat şi întreg trotuarul de la parcul Alunelul până la intersecţia cu sens giratoriu de la strada Ion Creangă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter