Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primăria Chişinău a dat start reparaţiei drumurilor de acces către 18 suburbii ale capitalei şi a publicat lista lor

14 Septembrie 2021 - 08:39
Redacţia PiataAuto.md
Cu ceva timp în urmă, primăria Chişinău anunţase că intenţionează să repare drumurile de acces către mai multe suburbii ale capitalei, or, foarte multe dintre aceste drumuri nu au fost reparate capital de decenii întregi, lungimea lor fiind în multe cazuri mare, iar costurile fiind imposibil de suportat de primăriile locale ale acelor comune.
Astăzi primarul de Chişinău anunţă că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reparaţie curentă către 18 suburbii ale capitalei, lucrările urmând a fi efectuate de către întreprinderea municipală „Edilitate”, selectată în urma procedurii de achiziţie publică. La etapa iniţială executorul va merge în teren pentru o evaluare detaliată, urmând ca în cel mai scurt timp să demareze şi lucrările de reparaţie. Nici de această dată, însă, nu e vorba de reparaţii capitale, ci de remedieri curente, cu plombări şi reparaţia zonelor periculoase, mai ales pentru transportul public.

Iată lista celor 18 suburbii şi localităţi apropiate Chişinăului, care vor beneficia de repararea drumurilor de acces către ele:

1. Or. Codru
2. Or. Durleşti
3. Or. Vatra
4. Or. Cricova
5. Or. Sîngera
6. Or. Vadul lui Vodă
7. Com. Truşeni
8. Com. Ciorescu
9. Com. Grătieşti
10. Com. Stăuceni
11. Com. Băcioi
12. Com. Bubuieci
13. Com. Budeşti
14. Com. Cruzeşti
15. Com. Tohatin
16. Sat. Condriţa
17. Sat. Ghidighici
18. Sat. Coloniţa
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter