Toyota RAV4 Adventure, noua versiune cu aspect mai aventurier a SUV-ului nipon

15 Septembrie 2021, 10:51
Redacţia PiataAuto.md
Toyota a dezvăluit o nouă versiune a celui mai popular SUV al său, RAV4. Aceasta poartă numele de RAV4 Adventure şi aduce în mare parte doar modificări de design, care să facă SUV-ul să arate mai aventurier şi mai pregătit de offroad.
În primul rând, sare în evidenţă grila frontală cu linii de plastic proeminente şi cu emblema Toyota deplasată mai jos, grila vrând să amintească de legendarul FJ 40 Land Cruiser. Pe lângă asta, atât la partea frontală, cât şi laterală, au apărut zone inferioare vopsite în argintiu, dar din câte înţelegem e vorba tot de plastic vopsit, nu de elemente metalice cu rol de protecţie adiţională.
Caroseria poate fi vopsită în două culori, ca şi maşina din imaginile de prezentare. Jantele sunt de o culoare gri mat, fiind specifice doar acestei versiuni. Unică va fi şi tapiseria de interior, toate aceste combinaţii fiind oferite doar pe ediţia Adventure a lui RAV4.
La nivel de motorizări sau performanţe nu e nimic nou, doar faptul că ediţia poate veni exclusiv cu motorizarea hibridă de top, care dispune şi de tracţiune integrală. Livrările primelor exemplare Toyota RAV4 Adventure în Europa vor demara în primul trimestru al anului 2022.
0
1,716
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!