Un BMW a ajuns departe în decor pe şoseaua Hânceşti în Chişinău, iar şoferul a fugit şi şi-a abandonat maşina

27 Septembrie 2021, 10:12
Redacţia PiataAuto.md
Un al doilea accident grav, cel mai probabil produs tot de un şofer în stare de ebrietate, s-a produs astă noapte pe şoseaua Hânceşti, la o oră distanţă după producerea accidentului cu camionul condus de un şofer băut, care a intrat în curtea unei case. De această dată un BMW a ajuns departe în decorul străzii, trecând peste gazon şi spaţiile amenajate de pe trotuar şi oprindu-se într-un impact puternic cu un copac.
Impactul s-a produs la intersecţia cu strada Docuceaev. BMW-ul Seria 3 a plonjat în decorul străzii, iar lovitura laterală cu copacul a deteriorat şi mai mult automobilul, provocând şi declanşarea airbag-urilor. Partea şi mai revoltătoare este că şoferul BMW-ului a fugit imediat de la faţa locului, iar până la această oră poliţia îl caută.
Ne-am putea întreba care ar fi logica să fugi de la locul accidentului, abandonând automobilul, care are numere de înmatriculare şi cod VIN, după care oricum şoferul va fi găsit? Ei bine, noi am tratat subiectul într-un articol detailat acum câteva luni, dar esenţa e clară: motivul la asemenea scenarii e în 99% din cazuri starea de ebrietate. Făptaşul fuge, până dimineaţa devine treaz, iar apoi plăteşte o amendă de părăsire a locului accidentului şi atât, scăpând de dosarul penal pentru stare de ebrietate şi amenda uriaşă. Tocmai de asta menţionam că avem nevoie de o lege prin care şoferii care fug de la locul accidentelor, cu daune sau vătămări de persoane, să fie trataţi ca şi cum ar fi fost în stare de ebrietate de cel mai înalt grav, la fel cum se întâmplă în cazul refuzului de a fi testat alcoolscopic.
0
1,990
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!