Un Mercedes Sprinter, rupt în două în urma unui accident cu un camion în România

19 Septembrie 2021, 10:15
Redacţia PiataAuto.md
Un grav accident s-a produs în după-amiaza zilei de 17 septembrie în România, pe raza localităţii Drăguşeni, de pe traseul E85, în apropiere de Moţca şi Paşcani, un traseu folosit des inclusiv de cei care circulă pe direcţia Republicii Moldova.
Din cercetările de la faţa locului, se pare că dubiţa Mercedes Sprinter a efectuat o manevră de virare spre stânga, vrând să intre pe un drum din interiorul localităţii. Ea s-a fi pomenit în faţa camionului, poziţionată perpendicular în raport cu direcţia de deplasare a acestuia, iar astfel camionul a ajuns să o lovească din plin în partea sa laterală dreaptă.
Forţa impactului a fost atât de mare, încât Sprinterul marfar s-a rupt în două, partea cu locurile de la volan şi încă un segment de caroserie rămânând poziţionată la intrarea spre drumul adiacent, iar cealaltă parte fiind ruptă aruncată la câţiva metri depărtare. Camionul a fost de asemenea accidentat, partea frontală dreaptă a cabinei sale fiind puternic deformată.
Ca prin minune, toţi cei 3 oameni de la bordul celor două vehicule au supravieţuit şi au fost preluaţi de cei de la SMURD, care au venit atât cu o autospecială de descarcerare, cât şi cu ambulanţă.
0
8,688
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!