Un camion a umplut un întreg drum cu vopsea albă în Germania, după o frânare bruscă

10 Septembrie 2021, 10:48
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia germană menţionează adeseori că luptă foarte mult cu cei care transportă încărcături nesecurizate în remorcile camioanelor, or, situaţiile de drum sunt diferite, iar asemenea încărcături, dacă nu sunt fixate corespunzător, pot genera riscuri sau daune majore.
Un caz curios a fost raportat ieri de poliţiştii din Germania. Un şofer mergea pe drumul regional B300, având remorca încărcată cu găleţi de vopsea albă. Acesta s-a apropiat de semafor, care arăta verde, dar, când camionul era la mică distanţă de el, semaforul s-a schimbat spre galben, aşa că şoferul de camion a decis să apese brusc pedala de frână, ca nu cumva să treacă la roşu, fapt pentru care poliţiştii deja l-au criticat, menţionând că o asemenea traversare nu avea să fie neregulamentară, dacă doar îşi finaliza manevra la roşu.
În fine, frâna bruscă a camionului s-a lăsat cu cele 22 de tone de vopsea din remorcă răsturnându-se. Vopseaua albă s-a împrăştiat pe tot asfaltul, generând un soi de marcaj alb complet pe drum, pe care serviciile speciale vor trebuie să se chinuie să-l şteargă acum. În ziua accidentului aceste servicii au muncit până seara doar pentru a curăţa vopseaua lichidă încă neuscată.

Acum şoferul de camion va avea de înfruntat o amendă mare pentru transportarea nesecurizată a bunurilor.
0
9,231
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!