Un camion, condus de un şofer în stare de ebrietate, a ajuns în curtea unei case din Chişinău, spulberând totul în calea sa

27 Septembrie 2021, 08:56
Redacţia PiataAuto.md
Un camion cu remorcă a provocat astă-noapte un grav accident în Chişinău, pe şoseaua Hânceşti. Camionul ar fi circulat pe o traiectorie haotică, într-un final izbind un stâlp şi intrând în curtea unei case, spulberând şi gardul de piatră al acesteia.
Din informaţiile de la faţa locului, şoferul de camion ar fi fost în vizibilă stare de ebrietate. Am solicitat poliţiei să confirme această informaţie, dar aceştia au menţionat că şoferului de 39 de ani i s-au prelevat probe biologice, şi până la ora la redactării acestui articol poliţia nu avea rezultatele probelor, pentru ca să se poată expună vizavi de starea de ebrietate a şoferului. Ni s-a spus, de asemenea, că se analizează şi o altă versiune preliminară, care ar implica defecţiuni tehnice la camion. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.
Pe parcursul editării acestui articol, după insistenţele noastre faţă de poliţie, ni s-a comunicat suplimentar că şoferul manifesta, totuşi, semne de ebrietate vizibilă la locul accidentului, dar, atunci când poliţiştii au vrut să-l supună testării la faţa locului, acesta a refuzat. Într-un final, poliţiştii l-au dus la dispensarul narcologic pentru a-i fi prelevate probe de sânge, rezultatele cărora vor oferi şi confirmarea documentară a stării sale.
0
5,071
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!