Un curier de la livrări, pe scuter, a lovit în lateral un automobil în Chişinău, spărgându-i geamul cu capul, dar casca l-a salvat

15 Septembrie 2021, 09:42
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori menţionăm că pentru motociclişti, casca e la fel de importantă ca şi centura de siguranţă pentru automobilişti, şi asta indiferent de cilindreea motocicletei sau mărimea ei. Un accident de ieri din Chişinău demonstrează cât de crucială e aceasta.
Pe strada Trandarilor, un curier în vârstă de 23 de ani, de la un serviciu de livrări, care se deplasa pe un scuter nu a reuşit să mai oprească în momentul în care în faţa sa a virat stânga un Opel Zafira şi a oprit cu partea laterală dreaptă în calea tânărului. Acesta a lovit maşina în zona laterală, iar în momentul impactului, capul motociclistului a spart geamul lateral al maşinii. Din fericire, faptul că tânărul avea cască l-a salvat de la orice leziune, el rămânând nevătămat în urma acestui accident!
Poliţia, venită la faţa locului, a testat ambii şoferi cu etilotestul şi ambii s-au dovedit a avea 0 alcoolemie. Dar acest accident ar trebui să servească exemplu pentru toţi cei care circulă pe vehicule cu două roţi, de la motociclişti până la cei care conduc scutere mai mici sau chiar scutere şi trotinete electrice.
0
1,322
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!