Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer în stare de ebrietate a lovit aseară frontal un alt vehicul în Chişinău, în care se afla o familie cu copii

23 Septembrie 2021 - 10:05
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, produs de un şofer în stare avansată de ebrietate s-a produs aseară pe o stradă îngustă din Chişinău, pe care nu se circulă niciodată cu viteză, din cauza aglomeraţiei. E vorba de strada Constantin Brâncuşi, care se intersectează cu bd. Decebal, ceva mai jos de bd. Dacia.
În accidentul de aseară, şoferul băut conducea un Opel Meriva, şi în momentul impactului circula pe partea stângă a drumului. Aşa a ajuns să lovească frontal un VW Touran, condus regulamentar, la bordul căreia se afla o familie cu doi copii. Lovitura a fost suficient de puternică, încât se declanşeze toate airbag-urile. Din fericire, însă, nimeni nu a fost grav rănit, inclusiv copiii scăpând doar cu o sperietură. De îngrijiri medicale a avut nevoie mama copiilor, pasageră în VW, o ambulanţă venind la faţa locului pentru a i le acorda, dar fără a prelua femeia la spital.
Paradoxal e că şoferul băut, în vârstă de doar 21 de ani, a refuzat testarea alcoolscopică. Conform legii actuale, asta a însemnat pentru el automat deschiderea unui dosar penal şi tratatea lui ca şi cum ar fi avut gradul maxim de alcoolemie. Conform modificărilor legislative propuse recent în Moldova, însă, atât timp cât nu au fost răniţi oameni, autorul unei asemenea fapte ar fi scăpat doar cu o amendă şi suspendare de permis pe o anumită perioadă, dacă acele modificări legislative ar fi intrat în vigoare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter