Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un vârstnic de la un azil de bătrâni din Germania a scăpat de urmărirea poliţiei, fiind la volanul unui Porsche 911

9 Septembrie 2021 - 15:05
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că dacă ai un Porsche 911, poţi fi iute şi la o vârstă în care trăieşti deja la un azil de bătrâni. Poliţia din Germania raportează despre un caz curios, pe care nu poţi să-l tratezi altfel decât cu zâmbet.
Totul a început în orăşelul Bielefeld din Germania. Poliţia a observat la o intersecţie din oraş un bărbat, conducând un Porsche 911 cu telefonul la ureche, iar când a văzut poliţiştii, acesta şi-a aruncat rapid telefonul jos. Era după amiază, cu trafic relativ liber, iar un poliţist i-a făcut semn bărbatului din Porsche să oprească. Acesta din urmă a ignorat semnalul poliţistului şi a apăsat pedala acceleraţiei. Poliţiştii au urcat imediat în maşina lor şi au pornit din urma Porsche-ului, condus de un bărbat de 78 de ani, cum s-a constatat ulterior.
Poză simbol

Acesta a gonit cu iscusinţă pe străzile oraşului, însă, chiar şi printr-o zonă cu viteză de 30 km/h. Poliţiştii i-au strigat prin megafon să oprească, l-au urmărit cu girofarul pornit, dar bărbatul de la volan i-a ignorat şi şi-a pus la treabă în continuare caii-putere ai Porsche-ului său. La un moment dat şoferul a intrat pe o stradă unde se află un azil de bătrâni, şi a gonit şi pe acolo cu viteză, făcându-se nevăzut şi scăpând de urmărire. Poliţiştii, mai conştiincioşi, au redus viteza ca să nu deranjeze bătrânii, dar au constatat după asta că au pierdut huliganul, după cum îl numesc chiar ei, din vizor.

Au mai făcut după aia cercetări şi au ajuns la concluzia că n-ar fi rău să verifice parcarea azilului de bătrâni. Au găsit acolo, la subsol, Porsche-ul fugar parcat, iar proprietarul s-a dovedit a fi bătrânul de 78 de ani, care trăieşte la azi. I-au bătut la uşă, dar acesta n-a fost încântat şi le-a spus că el e un şofer bun, care cunoaşte zona, şi pur şi simplu ia virajele mai repede, iar afirmaţia că ar fi condus peste limita de viteză e o interpretare subiectivă a poliţiştilor. Poliţiştii i-au luat permisul, totuşi, iar acum un magistrat va decide dacă poliţia ar suficiente probe pentru a pedepsi bărbatul de 78 de ani, sau dacă-l lasă să scape basma curată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter