(VIDEO) Acesta e Mercedesul W210 din Rusia, care a costat 900 euro şi care a primit un calorifer în faţă

27 Septembrie 2021, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Cât de cârpită din bucăţi poate deveni o maşină? Probabil răspunsul e limitat doar imaginaţia infinită a proprietarilor săi, iar acest Mercedes-Benz E-Class din generaţia W210 din Rusia a avut parte cu siguranţă de proprietari care nu şi-au limitat imaginaţia. În momentul în care un youtuber popular din Rusia a mers să-l vadă în vedea unei achiziţii, acesta costa mai puţin de 900 eruo şi era într-o stare pur şi simplu jalnică.
Nici o jantă nu semăna cu celelalte, toate 4 fiind diferite. Fiecare roată avea doar câte 2 buloane din 5! Bara de protecţie faţă nu mai exista, aripile era ca după război, la fel ca şi capota. Caroseria era toată plină de rugină, în schimb sub capotă avea un motor V6, cuplat la o cutie automată! Şi motorul funcţiona, chiar dacă măruntaiele sale păreau a nu mai fi conectate una cu alta. Ba chiar şi aproape toate dotările electronice lucrau, cele care nu erau pur şi simplu smulse din maşină.
Lista de defecţiuni era uriaşă, aşa că youtuber-ul l-a cumpărat cu bucurie, pentru a se simţi liber să vadă ce-ar putea face din maşina asta, fără a-i părea rău de transformările ireversibile la care ar putea-o supune. Cea mai vizibilă transformare a fost renunţarea la radiatorul de stoc şi înlocuirea lui cu unul destinat instalării în case, deci un calorifer în toată legea!
De aici încolo, în scurt timp Mercedes-ul ăsta a devenit subiect de experimente fără remuşcări pentru o întreagă echipă de mecanici. Experimentele cu caloriferul au avut un efect advers interesant, sistemul de încălzire începând a sufla abur în interior. Aşa că circuitul a trebuit tăiat şi izolat.
Paradoxal e, totuşi, că Mercedesul a continuat să meargă aşa, cu calorifer în faţă. Chiar fiind deja un fel de zombie, automobilul ăsta refuza să cedeze. Până i-a căzut o roată. După care a urmat evacuatorul şi scena de final, în care youtuberul voia să scoată tot ce va putea din acest Mercedes W210 cu calorifer, neglijat toată viaţa sa. Dar, până la urmă, i s-a făcut milă de maşină şi a lăsat-o să mai existe, aşa cum e, declarând că vrea s-o vândă ca un obiect de artă.

Vezi întreaga aventură cu acest Mercedes W210 cu calorifer din Rusia în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
37,786
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!