Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e un Bugatti Veyron din SUA, care e, de fapt, o Honda Civic din 1992 pe dinăuntru

22 Septembrie 2021 - 14:48
Redacţia PiataAuto.md
Ce mai ajung oamenii să facă atunci când vor să impresioneze şi să pară a fi mai mult decât sunt! Da, cineva a construit un automobil care s-a vrut un Bugatti Veyron pe dinafară, dar e de fapt o Honda Civic pe dinăuntru, iar rezultatul final e lamentabil. Nici măcar nu prea poţi păcăli pe nimeni cu aspectul de Veyron, decât dacă te afişezi în faţa cuiva care chiar nu are habar cum ar trebui să arate un Bugatti. Ei bine, şi iată că un youtuber din SUA a cumpărat acest Bugatti, pentru a-l analiza, pentru că a fost şi el la fel de curios să afle cum e construită o asemenea „replică”. Şi descoperirile au fost curioase.
Mai mult ca atât, youtuber-ul nu doar că a vrut să vadă cum e construită, ci şi s-o perfecţioneze niţel la nivel mecanic, înainte de a decide ce va face cu ea.

Aşadar, la baza acestui Bugatti stă, de fapt, o Honda Civic din 1992. Sub capotă e un motor de Honda din seria D, căruia i-a fost instalată o turbină, montată acolo destul de corect. Foarte multe piese de la motor, de altfel, vin de la companii renumite pentru asemenea modificări de performanţă la Honda.
Cam în aceeaşi manieră s-a modificat şi suspensia, până şi jantele fiind destul de demne. Tot ce ţine de caroserie, însă, pare să fie făcut de un cu totul alt om, or, maniera de lucru e mult mai superficială, unele chestii fiind fixate atât de prost, încât s-ar putea desprinde oricând, mai ales la viteze mai mari.
Aşadar, youtuberul şi amicul său au lucrat un pic pseudo Bugatti-ul pe care l-au cumpărat, i-au făcut o deservire cu schimb de ulei, şi au mai operat şi unele modificări pe care le-au considerat necesare. Au tăiat ţeava de eşapament normală şi au pus una cu zero rezistenţă şi zero amortizare acustică. Au scos şi spacer-ele de la roţi, puse de fostul proprietar ca roţile să pară mai aliniate cu caroseria lată. Acum ele par derizorii, dar sunt mai sigure.
La sfârşit cei doi au dat şi câteva ture cu „Bugatti”-ul lor şi au avut parte de noi dezamăgiri. Aşa că maşina n-a prea stat mult în mâinile lor. Dar e curios să vezi cum a fost construit acest pseudo Bugatti Veyron şi cu siguranţă vei ajunge să te întrebi de ce ar face cineva aşa ceva, în loc să-şi facă un tuning frumos pentru Honda Civic, cea originală, de la baza acestui Veyron.

Vezi toată povestea în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter