Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e un Nissan Silvia clasic, deţinut de o tânără din Polonia, pasionată de legendarul model nipon

16 Septembrie 2021 - 19:11
Redacţia PiataAuto.md
Curentul pasiunii pentru maşinile clasice legendare ajunge uneori acolo nici nu ai fi aşteptat. Până şi tinerii născuţi deja în mileniul trei, ajung să adore uneori modelele glorioase, ba chiar o fac uneori mai frumos şi mai cu zel decât cei care le-au văzut cândva şi noi, vândute în showroom-uri.
Acestei tinere îi spune Madzia şi e o fată din Polonia, care are poate una din cele mai neaşteptate maşini pe care ai putea să le vezi la cineva atât de tânăr. Dar Madzia e pasionată de mărci niponi şi de sportcar-uri japoneze legendare. Aşa ajuns să-şi cumpere acest Nissan Silvia S13. Madzia e atât de avansă în cunoaşterea tehnică maşinilor, încât specifică din start că maşina e cu motor SR20DE, de parcă e absolut firesc să ştim cu toţii ce înseamnă acest cod. Vă zicem imediat. Motorul SR20DE era unul de 2.0 litri pe Silvia S13, şi adevărul e că, dacă în cele mai multe ţări Silvia S13 a apărut prin 1988-1989, atunci motorizarea SR20DE de 2.0 litri a fost disponibilă abia în anii 90 şi a devenit imediat cea mai dorită. Exista şi o versiune turbo a aceluiaşi motor, care mai avea şi litera T la urmă, în denumire, deci SR20DET. Pe Nissan-ul acestei tinere din Polonia, însă, stătea versiunea aspirată natural, de 140 CP.
Ea şi-a adus acest Silvia direct din Japonia, cu volan pe dreapta, în 2017. Era atât de entuziasmată, încât a mai şi buşit-o un pic de câteva ori la început. Apoi au început modificările, de la diferenţial la suspensie. Apoi, după un an şi jumătate de când a cumpărat-o, a decis să-i facă şi modificări mai consistente.
Ea-şi poveste şi istoria achiziţiei, şi experienţele de până acum cu această maşină. Fără a mai spune mai multe, te invităm pur şi simplu să pătrunzi în atmosfera tinerească, un pic rebelă dar totodată nonşalantă a acestui filmuleţ şi să cunoşti acest Nissan Silvia clasic, dar mai ales proprietara sa!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter