Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) BMW şi-a iluminat sediul central din Munchen cu o întreagă poveste exprimată prin lumini

6 Septembrie 2021 - 10:55
Redacţia PiataAuto.md
Trăim într-o epocă nouă a lumii auto, care se instaurează tot mai dominant. E o epocă a noilor tipuri de propulsie, a noilor posibilităţi tehnice, a schimbărilor consistente, unele poate mai consistente decât am vrea, iar altele deschid nişte oportunităţi ce apar o dată la jumătate de secol sau mai rar. Azi s-a inaugurat şi primul salon auto german de la începutul pandemiei încoace, la Munchen, care e un salon mult mai digital şi diferit decât tot ce a fost anterior. Iar cu ocazia asta BMW a vrut să-şi spună lumii întregi filosofia sa actuală şi viziunea sa de viitor într-un mod inedit.
Renumitul sediul central al BMW din Munchen, edificiul în forma celor 4 cilindri, a fost scena unui joc de lumini care s-a văzut în tot Munchen-ul, iar graţie video-ului de mai jos şi în toată lumea. Edificiul de 99 metri înălţime nu a fost pur şi simplu iluminat în culori. Pe el s-au proiectat imagini formate din lumină, iar acele imagini au spus întreaga poveste a zilei de azi şi a celei de mâine, în viziunea BMW.
Acolo, în acel concept de iluminare, sunt imagini ce reflectă schimbarea majoră în tipul de propulsie, grija faţă de schimbările climatice, neutralitate climaterică, reciclare, şi gânduri despre ciclul complet de viaţă al maşinilor de azi şi de mâine. Întreaga iluminare s-a făcut prin 36 de proiectare, cu 16 milioane de pixeli, şi chiar dacă o vezi în video-ul de mai jos, e pur şi simplu hipnotizant de fascinantă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter