Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cea mai impresionantă Niva din Rusia are suspensie pneumatică, aspect de G-Class şi un interior luxos

11 Septembrie 2021 - 21:39
Redacţia PiataAuto.md
Cândva, demult, în anul 1979, Niva concura relativ direct cu Mercedes-Benz G-Class, atunci când a apărut, iar pentru acel an, modelul chiar fusese unul extraordinar de reuşit, iar succesele sale de la Dakar din anii ce-au urmat au confirmat asta. Dar, între timp, Niva a rămas aproape neschimbată, iar G-Class a evoluat. Un proprietar de Niva din Rusia s-a gândit să rezolve această discrepanţă din zilele noastre şi să-şi modifice Niva sa în aşa fel, încât să poată sta demnă până şi alături de un Mercedes-AMG G 63 modern.
Această Niva a primit o suspensie pneumatică, datorită căreia îşi poate coborî garda la sol până la una mai mică decât cea a unu sedan. Când suspensia e în poziţia cea mai de sus, însă, garda la sol devine mai mare decât cea standard. Iar modificarea gărzii la sol poate fi făcută prin Bluetooth, de pe telefon!
Niva a mai primit şi jante uriaşe, negre, de 22 de ţoli, care amintesc de modelele AMG. După ele, însă, se văd aceleaşi frâne mici, care fundalul la asemenea jante, par ca o monedă de 1 cent. Jantele, apropo, sunt o replică mai ieftină la nişte jante Hamann. Maşina are şi LED-uri circulare în blocurile optice faţă, ca la G-Class, şi e vopsită într-o culoare de verde haki de la Nissan X-Trail.
Portbagajul maşinii e ocupat de elementele suspensiei pneumatic şi de două subwoofer-e imense. S-a pus un sistem audio bun de spart geamurile edificiilor din jur. Motorul a primit ţevi de eşapament direct, duble, care-l fac să sune fioros. Dar, de fapt, e unul standard deocamdată.
Interiorul maşinii e unul făcut în stil de G-Class, luxos pe cât s-a putut. Scaunele sunt tapisate cu piele cu cusături în formă de romb, sunt mai profilate, există cotieră pe centru, maşina are alt volan, o altă planşă de bord, cu display digital mare pe centru. Sistemul multimedia are tot ce-ţi doreşti, de la navigaţie până la conexiune de internet şi aplicaţie YouTube.

Vezi mai jos o prezentare video a acestei Niva. Poţi include subtitre cu traducere automatizată dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter