Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cele mai rapide motociclete din lume şi-au găsit naşul: Tesla Model S Plaid învinge Suzuki Hayabusa şi Kawasaki Ninja

24 Septembrie 2021 - 19:03
Redacţia PiataAuto.md
Printre vehiculele super rapide din lumea asta existau nişte motociclete, numite adeseori superbike-uri, care pur şi simplu erau în afara concurenţei, la raportul de putere faţă de kilograme şi, implicit, la accelerarea fulminantă pe care o puteau livra. Printre acele motociclete cu performanţă de vârf, cele mai legendare ar fi Suzuki Hayabusa, care a beneficiat de o nouă generaţie de curând, şi Kawakaki Ninja ZX-14R.
Dar iată că şi aceste vehicule şi-au găsit naşul. Tesla Model S Plaid este primul automobil care a reuşit să învingă aceste două motociclete într-o cursă de 402 metri cu start de pe loc. Bine, mai există şi Rimac Nevera, dar duelurile de mai jos au fost organizate în SUA în mod independent şi Rimac încă nu poate fi pur şi simplu luat de undeva, decât dintr-o flotă a producătorului.
Aşadar, momentul istoric s-a produs. A fost nevoit de un automobil electric demenţial ca motocicletele demenţiale să fie învinse şi detronate, şi poţi vedea mai jos cum au avut loc duelurile dintre maşină şi fiecare motocicletă. Ce ar trebui să urmeze ca motocicletele să-şi recâştige coroana — nişte Suzuki sau Kawasaki cu propulsie electrică, poate? Nu, nu e atât de simplu la motociclete. Dar, în apărarea celor două vehicule pe două roţi trebuie să spunem că ele au învins totuşi duelurile cu start din mişcare, aşa că tot există de partea lor un avantaj de viaţă reală.

Vezi mai jos toate duelurile lui Tesla cu Suzuki şi Kawasaki.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter