Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cine e mai rapid: un şofer lent cu maşină puternică, sau un şofer abil, dar cu maşină lentă?

6 Septembrie 2021 - 14:04
Redacţia PiataAuto.md
Te-ai întrebat vreodată ce contează mai mult pentru ca o maşină să fie rapidă — puterea motorului şi sportivitatea generală a maşinii sau abilităţile celui de la volan de a o conduce rapid? Ei bine, doi jurnalişti britanici au vrut să facă un experiment care să răspundă la această întrebare pe un circuit.
Şoferul lent a condus un Hyundai i20 N, unde N e un fel de GTI coreean. Maşina asta are un motor de 1.6 litri turbo, din care scoate 201 CP, beneficiind şi de o suspensie atent echilibrată pentru o ţinută impecabilă.
Şoferul cu abilităţi de condus rapid a primit un Hyundai i20 obişnuit, în interpretare N Line, cu un banal motor turbo de 3 cilindri şi 1.0 litri volum. Propulsorul său livrează 118 CP.
Aşadar, experimentul a început cu o tură cu maşina sportivă, condusă de şoferul mai abil, ca să seteze timpul de reper. După asta şoferul lent a condus maşina rapidă. Iar la final, şoferul abil a condus maşina lentă. Ei, şi cine crezi că a fost mai rapid — şoferul lent cu maşina puternică sau cel abil, dar cu maşina lentă?

Te lăsăm să afli răspunsul în video-ul de mai jos, apoi scrie în comentarii dacă rezultatul e cel pe care l-ai intuit înainte de a vedea video-ul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter