Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Confuzie soldată cu un accident într-o intersecţie cu sens giratoriu din Chişinău

30 Septembrie 2021 - 08:44
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţiile cu sens giratoriu pot fi confuze uneori, mai ales dacă circulaţia prin ele are lor la ore de trafic maxim, când ordinea normală a cedării trecerii nu prea poate fi respectată. O asemenea confuzie s-a produs ieri la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Alecu Russo, Meşterul Manore şi Mircea cel Bătrân din Chişinău, situaţie care s-a soldat cu un accident.
Un Renault Kadjar se afla deja pe sensul giratoriu, virând stânga, iar ulterior acesta a aprins indicatorul dreapta, dorind să iasă în direcţia străzii Meşterul Manole. Se afla ceva mai pe stânga decât ar fi fost intuitiv să se afle, însă, iar odată pe a pornit spre ieşire, a avut în faţa sa un microbuz Mercedes Sprinter, care pornise să intre în intersecţie. Şoferul de Renault a frânat pentru a-i permite microbuzului să intre în intersecţie, însă paralel cu microbuzul era şi un Land Rover Discovery, care a văzut iniţial Renault-ul deplasându-se pe traiectorie de ieşire, după care probabil nu l-a mai urmărit cu privirea, aşa că atunci când Renault a oprit pentru a-i ceda Sprinter-ului, s-a pomenit în faţa Land Rover-ului. Acesta l-a tamponat ulterior în lateral, Renault-ul fiind şi mişcat pe lateral în urma impactului cu Land Rover. Acesta din urmă, cel mai probabil, s-a ales doar cu o zgârietură la bara de protecţie.

Cine crezi că se face vinovat de accident? Şoferul de Land Rover, indiscutabil, sau crezi că mai pot exista şi alte interpretări? Vezi mai jos momentul accidentului, surprins de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Oleg Cucoreanu
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter