(VIDEO) Cum e produs legendarul camion Volvo VNL la uzina din SUA

29 Septembrie 2021, 15:16
Redacţia PiataAuto.md
Deşi Volvo e o marcă suedeză, camioanele sale şi-au făcut un renume sonor în SUA, fiind puternic adaptate preferinţelor şoferilor nord-americani. Iar dintre toate modelele, Volvo VNL e cel de top absolut, gândit pentru distanţe lungi şi confort suprem. E disponibil atât în versiuni cu cabine mai compacte, cât şi în cele cu adevărate apartamente pe roţi, oferind şoferilor un nivel al spaţiului şi confortului la care cei din Europa nu prea au acces.
Ei bine Volvo VNL nu doar e destinat pieţei americane, dar se şi produce în SUA. Şi însăţi procesul de fabricare e unul care trezeşte admiraţie. La uzina Volvo Trucks din SUA muncesc peste 3,500 oameni, ca să producă aceste camioane legendare.
Platforme uriaşe, suspensii, rezervoare, motoare, axe uriaşe — toate sunt puse la loc într-un proces super organizat, dar care implică încă multă intervenţie umană, care trebuie făcută cu pasiune.
Cei de la Volvo Trucks au oferit acces mai mult timp în urmă unei echipe de producţie a filmelor documentare în uzina lor, care au şi filmat întregul proces de producţie a actualei generaţii Volvo VNL, pe care-l includem mai jos.
0
5,912
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!