(VIDEO) Cum merge noul Mercedes Sprinter din 2021, cu tracţiune faţă, pe o autostradă fără limită din Germania

17 Septembrie 2021, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Când vorbim de vehicule dezlănţuite pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania, parcă nu ne gândim tocmai la camionete de genul lui Mercedes Sprinter, care să încerce a ajunge la viteza maximă din fişa tehnică. Dar iată că există şi oameni care sunt gata să pună la treabă şi asemenea vehicule, iar cel care circulă des pe autostrăzile germane ştiu că adeseori ori vezi cele mai simple vehicule, alergând cu câte 180 km/h alături de sportcar-uri.
Deci, ce viteză maximă ar putea atinge un Mercedes-Benz Sprinter modern, de nouă generaţie? Cât de precisă îi este ţinuta de drum? Şi mai ales, o întrebare la care ar putea răspunde cel mai bine cei ce exploatează alte generaţii de Sprinter — cât de silenţios şi rafinat e noul model, în comparaţie cu precedentele, or, deja sunt nenumărate critici că noua generaţie ar musti de tăieri de costuri în comparaţie cu precedentele. Şi menţionăm de aceste tăieri de costuri nu în zadar, pentru că actualul Sprinter este şi primul din istorie care a ajuns să aibă şi tracţiune faţă, nu doar spate sau integrală ca până acum.
Aşadar, în video-ul de mai jos e pus la treabă tocmai un asemenea Mercedes-Benz Sprinter cu tracţiune faţă, în versiune 314 CDI, echipat cu renumitul motor diesel de 2,143 cm cubi, care dezvoltă aici 143 CP şi 330 Nm. Cu o cutie manuală şi dotări minime, viteza maximă promisă în fişa tehnică ar fi de doar 170 km/h. Şi aparent, vanul a reuşit să atingă viteza maximă promisă, aducând şi acul vitezometrului către ultima cifra indicată pe el. Cum a făcut-o, deja — spune-ne tu impresiile, dacă îţi par demne de numele Sprinter sau nu.
0
31,917
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!